Om Oss

Vi är SSH Byggmontage

Vi är ett familjeföretag där tre generationer arbetar. Just för att vi är ett familjeföretag så vet vi hur viktigt det är att göra familjer nöjda! Vi vill att du som kund ska kunna lita på oss och överlåta ditt hus och drömmar till oss så ska vi göra allt för att dom ska gå i uppfyllelse.


Att hjälpa kunder varje dag är något vi älskar att göra och det finns ingenting som glädjer oss så mycket som när ett projekt är klart och vi har en nöjd kund att lämna över hemmet till.


Vi tar på oss alla sorters arbeten så tveka inte på att kontakta oss och berätta era planer så ska vi se vad vi kan göra för att hjälpa er! Vi lämnar alltid kostnadsfria offerter! Just för att du som kund inte ska behöva betala för att få veta vad ett projekt ska kosta. Vi kommer självklart ut och tittar på erat planerade bygge innan vi sätter igång med offerten så vi kan planera hur tidsplanen för arbetet ska se ut och liknande saker, allt för att ni som kunder ska känna er trygga!


Vi sammarbetar med andra firmor i branchen allt för att du som kund inte ska behöva kontakta flera aktörer för att göra ett jobb, den kontakten sköter vi och vi har ett brett kontakt nät med hanteverkare som delar samma värderingar som oss, kundens önskan är våran lag! Allt för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt!

Vi arbetar alltid med kvalitets varor och virke från Beijer, XL-Bygg med flera allt för att ni som kund ska få kvalite som håller länge!


Vi är rekommenderade utav brabyggare.se vilket vi är väldigt stolta över, mer info om detta hittar du här: https://www.brabyggare.se/sshbyggmontage

Har du några frågor fyll i formuläret här under, eller ring oss på: 072-3040482

Om vi inte kan svara när ni ringer, lämna gärna ett meddelande så ringer vi upp så snabbt vi kan!


Välkomna till oss på SSH Byggmontage!
Skriv ett meddelande här nedan så kontaktar vi er så snabbt vi kan!

Normalt inom 1-2arbetsdagar.